Stiga Tornado 6108HW

STIGA Tornado 6108 HW er en yderst alsidig og robust havetraktor i et flot, maskulint design, der kan håndtere alle typer plæner på op til 7000 kvm.
Takket være de store hjul og det forstærkede klippeaggregat på 108 cm med 3 beskyttende supporthjul, vil du frit kunne bevæge dig og arbejde i selv ujævnt terræn. Havetraktoren er udstyret med to forskellige klippesystemer: Sideudkast, som er ideelt til højt græs, og Multiclip, hvor du klipper græsset og gøder plænen i samme arbejdsgang. Du kan derfor altid klippe efter forholdene.

Havetraktoren bliver desuden leveret med hydrostatisk transmission, der fungerer ligesom automatgear, et instrumentbræt med et multifunktionelt display, der gør det muligt at holde øje med maskinens forskellige parametre og indstillinger, LED-forlygter samt trækkrog.

  • Kawasaki FS481V 2-cyl. motor - 9,1 kW
  • Hydrostatisk fremdrift 
  • 108 cm klippebredde
  • Elektromagnetisk tilkobling af klipper

Vejl. pris: 28.995,-

NU KUN 24.000,- inkl. moms

HUSK - HOS OS ER ALLE MASKINER OPSTARTET OG KLARGJORT INDEN UDLEVERING!

Kun 1 stk. på lager

Solo Comfort T22-111.7

Allrounder fra Comfort produktlinjen er med sin klippebredde på 110 cm perfekt for at klippe store haver effektivt og hurtigt. Havetraktor solo by AL-KO T 22-111.7 HDS-A V2 Comfort drives af en 13,0 kW AL-KO Pro motor: robust – kraftig – 2 cylindre. Klippehøjden kan justeres hurtigt og enkelt med et håndgreb i 6 trin fra 30 mm til 80 mm. Det slidstærke klippeskjold er fremstillet af stålplader omfatter to knive for ren plæneklipning og kan tages af med enkle håndgreb. Denne traktor med sideutkast kan takket være sit smarte klippevekselsystem også blive et vinterredskap. De ekstra store dæk på op til 18 tommer giver godt greb på alle underlag og i ethvert terræn og sikrer god fremdrift. Bioklip-funktionen foregår via en biopropindsats, som enkelt kan opbevares på klipperen, når den ikke er i brug. En anden komfortfordel er det funktionelle rat og de overskuelige betjeningsgreb.

Fodhydrostat og elektromagnetisk knivkobling for komfortabel ind- og udkobling af knivene er lette at betjene.

Vejl. pris: 29.999,-

NU KUN 19.999,-

DU SPARER 10.000!

HUSK - HOS OS ER ALLE MASKINER OPSTARTET OG KLARGJORT INDEN UDLEVERING!